kazalo

QuanZhou JingHe Circular Knitting Machinery Co., LTD je vodilni dobavitelj krožnih pletilnih strojev, ki večinoma proizvaja krožne pletilne stroje Single Jersey, krožne pletilne stroje Double Jersey, krožne pletilne stroje Jacquard Circular.


Prilagodljivo prilagajanje in inovacije, strogo preglejte vsak proces izdelka v proizvodnem procesu. Usmerjenost v kakovost je proizvodna filozofija naše tovarne, strogo zahtevamo, da vsak proces doseže visok standard. Zato mora biti majhen vijak zaščiten s plastjo, da se zagotovi, da je vsak boljši

Napredna in inteligentna proizvodna oprema ter način znanstvenega upravljanja zagotavljata, da je mogoče slediti vsaki podrobnosti od nič do celote na mestu. Vzpostavili smo celo celovit servisni sistem za naše stranke, tako da je vsaka stranka prepričana o naših izdelkih in zadovoljna z našo predprodajo in poprodajo.

Z veseljem vam bomo pomagali pri kakršni koli poizvedbi, če jo potrebujete. Kontaktirajte Cindy Email jecindyxu1223@126.comHvala vam! 

Circular Knitting  Machinery

            

tovarna oskrbe

  • Montažna delavnica

  • Vertikalna stružnica

  • CNC stružnica

  • CNC obdelovalni center

  • Polizdelek

RECENZIJE KUPACA

Z vami želim vzpostaviti dolgoročno sodelovanje. Zahvaljujemo se vam za tokratno hitro dostavo, da lahko blago prejmemo prej. V pričakovanju nadaljnjih let sodelovanja

Hitra dostava

Hitra dostava

spričevala

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required